Известие

Collapse
No announcement yet.

втулки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• втулки

може да ме псувате ама ще питам че нещо не разбрах.Ще смениавам втулки на шенкелите отзад колко гущера са и какви са тия от мерцедес а и ако не ги сменя какво може да се случи
    alfa 166jtd@super

Първоначално публикувано от genko1982 Покажи съобщение
    може да ме псувате ама ще питам че нещо не разбрах.Ще смениавам втулки на шенкелите отзад колко гущера са и какви са тия от мерцедес а и ако не ги сменя какво може да се случи
    Викат им скърцащи втулки от мерцедес и се продават почти навсякъде. Цената им е 20 лв. на втулка. Ми ако не ги смениш колата ти може да поднесе някъде с висока скорост и после на теб да ти купуват нещо друго.

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
      Викат им скърцащи втулки от мерцедес и се продават почти навсякъде. Цената им е 20 лв. на втулка. Ми ако не ги смениш колата ти може да поднесе някъде с висока скорост и после на теб да ти купуват нещо друго.
      Освен това задните колела стоят разчекнати, видимо накриво, от което следва да яде гумите и т.н. ако ще си слагаш нови гуми най-малко е задължително да ги направиш. Друг е въпроса че е доста трудоемко и ще ти се наложи да си намериш и преса да избиеш старите и набиеш новите. Аз тая операция я направих при Румбата в клубния сервиз и съм адски доволен от пича. Успех!
      "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

мерси колеги.
        alfa 166jtd@super

Comment

Ще използвам темата на колегата! Колеги преди около 5-6 месеца смених въпросните втулки и сега пак са разбити бахти буклуците! Тези втулки не могат ли да се заменят с нещо друго, знам че са шарнирни но като знам колко е трудоемко! Мамка и, само буклуци продават!
          Alfa 166jtd,1999

Comment

моите още си карат, виж да няма друго разбито, за да се скапват така бързо, не бих казал, че е трудоемко
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
            X